RETUR 100% GARANTAT

PRODUSE CURATE SI DEZINFECTATE

PLATA ONLINE CU CARD 100% SIGURA

Politica de confidentialitate

Bella Fashion & Living este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Este interzisa reproducerea sau utilizarea informatiilor si a imaginilor de pe acest site in scopuri comerciale.
Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

Bella Fashion & Living SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

Ce informatii colectam?

Colectam informatii de la tine cand te inregistrezi, plasezi o comanda, te abonezi la buletinul informativ sau completezi un formular.

Cand te inregistrezi sau plasezi o comanda o sa fi rugat sa introduci informatii personale, cum ar fi: nume, adresa email, numar de telefon. Poti de asemenea sa vizitezi siteul si in mod anonim.

Pentru ce folosim informatiile?

Orice informatie colectata de la tine poate fi utilizata pentru:

  • a personaliza experienta ta ( informatiile ne ajuta sa raspundem mai prompt necesitatilor tale)
  • a imbunatati siteul (ne straduim sa imbunatatim siteul, pe baza informatiilor si sugestiilor primite din partea ta)
  • a imbunatati serviciul clienti ( informatiile tale ne ajuta sa raspundem eficient cererilor )
  • a procesa tranzactiile ( Informatiile tale, publice sau private, nu vor fi vandute, schimbate sau transferate altor companii sub nici o forma, fara acceptul tau. Aceste informatii vor fi dezvaluite doar transportatorilor, ca sa putem onora comezile)
  • a administra concursuri, promotii
  • a trimite emailuri periodice. Adresa de email mentionata la plasarea comenzii va fi folosita pentru a trimite informatii despre comenzi, buletine informative, actualizari, produse recomandate, etc
  • Nota: Daca vreodata doresti sa te dezabonezi de la a primi emailuri, o sa includem informatii de dezabonare in partea de jos a fiecarui email.

Cum protejam informatiile tale?

Am implementat masuri de securitate pentru a proteja datele tale cand plasezi o comanda, te abonezi la buletinul informativ sau iti accesezi contul personal.

Folosim un server securizat.

Folosim Cookiuri?

Da (Cookiurile sunt fisiere mici care sunt plasate in calculatorul tau prin browsere care permit siteurilor sa recunoasca browserul tau si sa-si aminteasca diverse informatii).

Folosim cookiuri ca sa retinem si sa procesam produsele din comenzi si sa salvam preferintele tale pentru vizitele ulterioare.

Dezvaluim informatiile tale personale?

Noi nu vindem sau transferam informatiile tale altor terti. Aceasta nu include tertile de incredere, care ne asista in operarea siteului, conducerea firmei, sau care te servesc (cum ar fi transportatorul), atat timp cat aceste terti sunt de acord sa mentina informatiile in siguranta.

De asemenea dezvaluim informatii in cazurile in care credem ca:  este adecvat pentru a se conforma cu legea si protejeaza drepturile, proprietatile sau securitatea noastra sau a altora.

Cu toate acestea, informatiile non-personale de identificare ale vizitatorilor pot fi furnizate catre alte parti pentru marketing, publicitate, sau in alte scopuri.

Ce drepturi ai asupra datelor tale?

Daca ai un cont pe acest site web, poti cere sa primesti un fisier de export cu datele personale pe care le detinem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poti cere sa stergem toate datele personale pe care le detinem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligati sa le pastram in scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Linkurile tertilor

Ocazional am putea include sau oferi produse sau servicii ale tertelor parti pe site-ul nostru. Aceste site-uri terte au politici de confidentialitate separate si independente. Prin urmare, nu ne asumam nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul si activitatile acestor site-uri. Cu toate acestea, vom face tot posibilul sa protejam integritatea site-ului nostru si asteptam orice feedback despre aceste site-uri.

Acordul tau

Folosind siteul nostru esti de acord cu termenii si conditiile.

Modificari in termeni si conditii

Daca ne hotaram sa modificam termenii si conditiile, o sa postam aceste modificari pe aceasta pagina si actualizam data de mai jos.

Termenii si conditiile au fost modificate in data de 24.05.2018