RETUR 100% GARANTAT

PRODUSE CURATE SI DEZINFECTATE

PLATA ONLINE CU CARD 100% SIGURA

Despre mine

Hei, sunt Izabella, pasionata de haine second hand, dedicata sa te ajute sa-ti pui in valoare frumusetea.

O clujeanca, cu un laptop si un vis maret, sunt mandra ca am creat acest magazin online, care ajuta mii de femei sa se descopere si sa se aprecieze.

De ce haine second hand, te intrebi?

Hainele second hand imi ofera libertate, unicitate si economie.

Stim cu totii cum este in perioada facultatii, fara bani in buzunar. Atunci am descoperit second handurile din oras si m-au atras de la bun inceput.

Acolo unde altii vad doar un tricou simplu, eu vad zeci de combinatii de tinute unice, pe care nu le vezi purtate de altcineva pe strada.

Hainele second hand au o calitate mult superioara hainelor care se vand la tarabe sau chiar in malluri, asadar m-am putut folosi de multe ori de aceeasi haina.

Sa nu mai vorbim de cati bani am economisit. Cu pretul unei bluze noi, eu cumparam tinute intregi si imi mai ramaneau si bani de buzunar.

De fiecare data cand imi cumparam si purtam haine second hand ma simteam mandra de tinutele pe care le aveam, ma simteam frumoasa si primeam si complimente (visul oricarei femei).

Acesta a fost visul meu, sa te ajut si pe tine sa simti aceea mandrie, aceea libertate, sa te descoperi, sa te vezi frumoasa, atunci cand te uiti in oglinda.

Astfel a luat nastere:

Bella Fashion & Living SRL, CUI 33750262, loc. Floresti, jud Cluj

Probabil te intrebi de ce Fashion & Living? Pentru ca am experimentat pe pielea mea ca este o stransa legatura intre haine si viata noastra de zi cu zi, intre haine si personalitatea noastra, intre haine si imaginea noastra in societate.

Dupa cum spune si Napoleon Hill in Secretele prosperitatii:

"Hainele potrivite ne influenteaza in doua feluri.

In primul rand, ne dau mai mult curaj si mai multa incredere in noi, lucru care ar trebui sa ne determine sa ne procuram hainele potrivite, renuntand chiar la alte lucruri necesare de valoare mai mica.

In al doilea rand, le creeaza celorlalti o impresie favorabila despre noi.....

Banii investiti in haine bune nu sunt o extravaganta, ci o investitie corecta care va aduce multe dividende.
Pur si simplu, nu ne permitem sa neglijam felul in care aratam....

Hainele bune nu sunt o extravaganta- sunt o necesitate! "

Asadar iata-ma aici, pentru tine.Ma poti contacta:

Simt ca menirea mea este sa schimb viata oamenilor in bine, si iti prezint mai jos cateva testimoniale care sunt dovada:

Daca si tu vrei sa-ti schimbi viata, daca vrei sa fii apreciata, daca vrei sa-ti economisesti banii, dar in acelasi timp sa fii o persoana stilata 

DESCOPERA ACUM HAINELE CARE TI SE POTRIVESC