Fuste second hand la REDUCERE 30%

Fuste second hand la REDUCERE 30%

In weekend am fost in vizita la mama si au intrat in discutie hainele,┬ánici nu se putea altfel :). Mama mi-a spus o propozitie care m-a pus pe ganduri. „Am atat de multe fuste second hand frumoase in dulap si totusi in fiecare zi imbrac pantaloni”.

Mi-am dat seama ca si eu, ca si mama, prefer pantalonii in loc de fuste, asadar te inteleg daca si tu esti in categoria noastra ­čÖé

Traim intr-o lume „pe repede inainte”, mereu pe fuga si este cumva normal sa preferam hainele mai confortabile, care ne asigura libertate de miscare.

Fustele ne fac feminine, atragatoare, senzuale si nu ar trebui sa renuntam la ele. Cand imbraci fuste second hand si incalti pantofi cu toc (oricat de mic), toata silueta ta se transforma. Tu te transformi si cei din jurul tau se transforma.

Ai gesturi mai finute, esti mai dispusa sa-i ajuti pe cei din jur. Te simti frumoasa si atitudinea ta fata de viata ti se schimba in totalitate.

Daca te-ai obisnuit cu pantalonii, la inceput o sa te simti inconfortabil in fuste. Dar orice lucru inconfortabil duce la rezultate extraordinare.

Eu mi-am propus sa port fuste la fel de mult ca si pantalonii. Astfel o zi port pantaloni, o zi port fuste – indiferent de vreme si acesta este si provocarea mea pentru tine.

Ce zici, vrei sa te simti frumoasa, finuta si atragatoare?

Daca nu prea ai fuste in dulap, atunci am o veste buna pentru tine!

Fuste second hand si vintage la REDUCERE 30% in PERIOADA 20-22 iunie 2017.

Daca esti curioasa, cand au aparut fustele si care este istoria lor, precum si ce fuste se potrivesc siluetei tale, te invit sa citesti articolul http://bellafashionliving.ro/blog/fustele-istoria-si-alegerea-lor-in-functie-de-silueta/

Avand in vedere ca pun pret pe calitate si nu pe cantitate, stocul este limitat , asadar daca esti interesata de oferta te astept rapid in magazin (http://bellafashionliving.ro/femei/fuste/ si  http://bellafashionliving.ro/haine-vintage/fuste-si-pantaloni-vintage/ )

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *